www.goulooze.com
Relatie-problematiek
Heeft u relatieproblemen van welke aard dan ook en drukt dat zwaar op uw leven? Val je voortdurend op de verkeerde partner en benadeel je jezelf op deze manier? Dan biedt onze gespecialiseerde hulp uitkomst! Meld u aan en we kunnen direct (zonder wachtlijst) een afspraak maken.
Partnerkeuzeproblemen
Omschrijving behandelvorm: Systeem gesprekken, familie-opstellingen maar vooral een individuele aanpak waarbij de specifieke, bemoeilijkte partnerkeuze wordt belicht.
Op verkeerde type vallen
Omschrijving behandelvorm: Mentaliseren cq uitdiepen van de verschillende drives en motieven in een respecterend gespreks-model.
Zelfdestructie
Omschrijving behandelvorm: EMDR, narratieve aanpak en/of mentaliseren, non-directieve setting.
Echtpaar problemen
Omschrijving behandelvorm: Systeem benadering, aangevuld met individuele gesprekken met beide partners.
Andere relatie-problemen
Omschrijving behandelvorm Individueel of samen met de betrokkenen; systeemtherapie en/of individueel; rollenspel

Praktijk voorbeeld


Een 38-jarige man meldt zich aan met het probleem dat zijn vriendin niet door zijn familie wordt geaccepteerd omdat ze te zelfstandig zou zijn, uit de Randstad komt ( de man komt uit de Betuwe-streek) en al een eerder huwelijk ( met 2 kinderen) achter de rug heeft. De man zelf blijkt nog wat afhankelijk van zijn eigen moeder alsmede van zijn oudere zus maar heeft geen psychisch lijden, noch psychische klachten. Hij houdt veel van deze vriendin maar wil niet dat hij niet meer contact met zijn familie mag hebben als hij doorgaat met deze vriendin (was de voorwaarde van moeder en zijn zus).Ik nodig dan als coach het gehele gezin uit eerst zonder vriendin en erna met vriendin in welke gesprekken we de vooroordelen weghalen en waarin ze elkaar beter leren kennen. Het dilemma voor de man is dan weggehaald en de familie voelt zich niet meer vijandig jegens de nieuwe vriendin waardoor de nieuwe vriendin ook beter tot haar rechtkomt in het voor haar nieuwe gezins-systeem.


Hulpbijlevensvragen | Arthur K. Goulooze | Bevelandselaan 9 | 1181 JL Amstelveen | Telefoon: 020 6433422