www.goulooze.com
Hulpbijlevensvragen > Relatie-problematiek > Echtpaar problemen
Echtpaar problemen

Echtpaar problemen kunnen vele vormen hebben, van uit elkaar gegroeid zijn langzamerhand tot ontdekken toch niet bij elkaar te horen of een andere ontwikkeling ondergaan hebben na een ziekte, een overlijden van een kind of gewoon door een verschillende levensloop.
Als er geen relationeel of individueel psychisch lijden aan ten grondslag ligt, komt het in aanmerking voor coaching.
We gaan de geschiedenis van de relatie doornemen en kijken waar een ommekeer heeft plaatsgevonden en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Hoe heeft de relatie niet meer aan de begin verwachtingen kunnen voldoen?
Wat daaraan te doen of zijn beide individuen beter af met uit elkaar te gaan voor zichzelf of voor de eventuele kinderen?
We nemen het door in een beperkt aantal gesprekken van hoogstens 4 a 5 keer.

Praktijk voorbeeld


Een echtpaar van een samengesteld gezin meldt zich aan voor een 3-tal gesprekken in het kader van de hulpbijlevensvragen.com . Zij zitten met het probleem dat de vrouw een 3e kind wil van haar man terwijl de man al 3 kinderen heeft bij zijn ex-vrouw en de man zijn 5 kinderen in totaal wel genoeg vindt. Hun goede relatie loopt gevaar en er dreigt een crisis waar alles wat eigenlijk goed gaat tussen hen, ook aangetast wordt en ten prooi valt aan onenigheid en meningsverschil. In een serie van 3 adviserende gesprekken met nog een 2-tal gesprekken met de man alleen, kunnen we het geheel succesvol afsluiten naar beider tevredenheid.


Hulpbijlevensvragen | Arthur K. Goulooze | Bevelandselaan 9 | 1181 JL Amstelveen | Telefoon: 020 6433422