www.goulooze.com
Werk-problematiek
Loopt u tegen problemen op het werk aan? Stagneert uw carrière of zijn er terugkerende conflicten op het werk? Wel of niet nu solliciteren of toch een eigen innerlijk probleem oplossen? Maak dan gebruik van deze hulpmogelijkheid en onze gespecialiseerde service!
Carriere kwesties of vragen
Centraliseren van het thema, achterliggende problematiek analyseren, doel scherp stellen en passende antwoorden geven met meest persoonlijke vragen omtrent persoonlijke carriere-kwesties.
Sollicitatie-kwesties
Omschrijving behandelvorm: Gedragstherapeutische adviezen, rollenspel en R.E.T. en eventueel groeps-aanpak als afsluiting.
Studie-aangelegenheden
Omschrijving behandelvorm: Een mix van directieve en non-directieve psychologische technieken in een veilige,betrouwbare gespreks-setting.
Executive coaching
Omschrijving behandelvorm: Ecectische aanpak, alle beschikbare, psychologische technieken en methoden.M.n. het mentaliseren staat op de voorgrond, als middel om zelfinzicht te vergroten.
Werk-conflicten
Omschrijving behandelvorm: We gebruiken het mentaliseren, de rationaal-emotieve aanpak alsmede de EMDR bij het uitbannen van nare ervaringen en traumatische herinneringen die in weg blijven zitten.

Praktijk voorbeeld


Een 21-jarige studente komt met het probleem dat ze zich slecht kan concentreren en dreigt vast te lopen in haar bachelor studie doordat haar ouders een vecht-scheiding hebben. Ze heeft verder geen psychische klachten en geen diep psychisch lijden anders dan bovengenoemde studie-problematiek.We zien haar 3 keer en brengen haar adviserend weer in evenwicht zodat ze weer door kan gaan met haar studie waar ze zoveel energie in kwijt kon en wat haar zoveel bevrediging opleverde.


Hulpbijlevensvragen | Arthur K. Goulooze | Bevelandselaan 9 | 1181 JL Amstelveen | Telefoon: 020 6433422