www.goulooze.com
Werk-problematiek
Loopt u tegen problemen op het werk aan? Stagneert uw carrière of zijn er terugkerende conflicten op het werk? Wel of niet nu solliciteren of toch een eigen innerlijk probleem oplossen? Maak dan gebruik van deze hulpmogelijkheid en onze gespecialiseerde service!
Carriere kwesties of vragen
Centraliseren van het thema, achterliggende problematiek analyseren, doel scherp stellen en passende antwoorden geven met meest persoonlijke vragen omtrent persoonlijke carriere-kwesties.
Sollicitatie-kwesties
Omschrijving behandelvorm: Gedragstherapeutische adviezen, rollenspel en R.E.T. en eventueel groeps-aanpak als afsluiting.
Studie-aangelegenheden
Omschrijving behandelvorm: Een mix van directieve en non-directieve psychologische technieken in een veilige,betrouwbare gespreks-setting.
Executive coaching
Omschrijving behandelvorm: Ecectische aanpak, alle beschikbare, psychologische technieken en methoden.M.n. het mentaliseren staat op de voorgrond, als middel om zelfinzicht te vergroten.
Werk-conflicten
Omschrijving behandelvorm: We gebruiken het mentaliseren, de rationaal-emotieve aanpak alsmede de EMDR bij het uitbannen van nare ervaringen en traumatische herinneringen die in weg blijven zitten.

Praktijk voorbeeld


Een 26-jarige man krijgt steeds als afgestudeerd arts bij sollicitaties te horen dat hij teveel polariseert in gesprekken en teveel strijd uitstraalt. Hij heeft geen last van psychische klachten en heeft evenmin een psychische stoornis; immers hij funktioneerde altijd goed doch kreeg wel tijdens zijn co-schappen te horen dat hij moeite had met zich leerling te tonen, hij moest het allemaal al weten en verdroeg niet makkelijk dat vaak de medisch specialist of zijn opleider gelijk had. We werken zijn belangrijke relaties door vanuit het verleden en komen bij een vader terecht die ditzelfde had en als advocaat daar juist zijn brood mee verdiende. Een positieve identificatie met zijn vader, die op zijn 16e jaar overleed, en die hij onbewust in zichzelf wilde laten voortleven, hebben we uitgebreid besproken.Hij kon het loslaten na 7 gesprekken en we hebben hem gecoacht in zijn verschillende sollicitatie-rondes met een positieve afloop in Belgie waar hij een opleidingsplek kreeg aangeboden.


Hulpbijlevensvragen | Arthur K. Goulooze | Bevelandselaan 9 | 1181 JL Amstelveen | Telefoon: 020 6433422