www.goulooze.com
Zingevings-problematiek
Zie je soms het leven niet meer zitten? Ben je op zoek naar je eigen drive of wil je je leven een nieuwe start geven? Meld je dan bij ons aan voor onze gespecialiseerde en hooggekwalificeerde hulp!
Gevoelens van zinloosheid
Omschrijving behandelvorm: Gewone, professionele, invoelende gesprekken vanuit verschillende invalshoeken en met verschillende methoden om het gevoel in deze persoon te leren begrijpen en er een uitweg in te vinden.
Op zoek naar je eigen drive
Omschrijving behandelvorm: Vragenlijst, paar non-directieve interviews met herijken van de motivatie, naast het mentaliseren.
Nieuwe start, nieuwe levensfase
Omschrijving behandelvorm: mentaliseren en directieve aanpak.
Aanpassingsproblemen
Omschrijving behandelvorm: Spatieren van de non-directieve gesprekken waarbij beste uit uzelf wordt gehaald, met praktisch oefenen als essentieel onderdeel van de aanpak.
Levenseinde problematiek
Omschrijving behandelvorm: Systeem-benadering, crisis-interventie, goed luisterende, non-directieve gesprekken.

Praktijk voorbeeld


Een vrouw zit met zingevings-problemen zonder dat ze eigenlijk depressief te noemen is.Ze heeft een heel zwaar leven gehad en kan zich eigenlijk niet zo losmaken van haar familie die een drang naar beneden heeft dwz steeds afglijdt naar beneden in plaats van zich naar boven ontwikkelt. Mevrouw kiest ervoor zich los te maken van de 'Invisible Loyalty' richting haar familie zonder te breken met haar familie en zonder haar eigen ontwikkeling erbij op te geven. Nadat ze dat gedaan heeft in een serie van 5 gesprekken, beschikt ze over meer energie, wordt ondernemender en leeft enthousiaster, alsmede straalt ze weer levensvreugde uit.
Hulpbijlevensvragen | Arthur K. Goulooze | Bevelandselaan 9 | 1181 JL Amstelveen | Telefoon: 020 6433422